Lokomotiv GT po hanacku

Vcera teambuilding s kolegami na Hundsheimer Berg-u, na ktory som sa uz par tyzdnov velmi tesil - malokedy mam moznost kolobezkovat sa pocas pracovnej doby Vseobecny pokec a fotky tu: post1124381.html#p1124381 sem pridam este to specoficke pre nas.

Kedze to mala byt 3/4 dna akcia, bral som si trochu viac veci a hlavne vody ako zvycajne. Plan bol bidon + flasa mineralky na cestu tam a to iste na cestu naspat (po Berg, tam nacapovat zase vodu). K tomu suche tricka a gate (moj chrbat tazko znasa ked ho po dojazde necham v mokrom, holt staroba), zasoba jedla na cestu, fotak, fajka+tabak, siltovka, nozik, opalovaci krem, Leatherman, povinna vybava... Takze kam s tym ? Na chrbate som to v predpovedanych 36 stupnoch Celzia nechcel mat, rozumnu tasku na ram som den pred odchodom v obchodch nenasiel, moja taska na riaditka sa stratila v prepadlisku casu. Takze nakoniec Treksport Oscar adaptovany na riaditkovu tasku a flasky mineralky pripaskovane k ramu.

Ak som predcasom nazval ddemo-vu 2x28 carbonku Lokomotiv GT, krivdil som jej. GT ano, Lokomotiv nie. Lokomotivou sa stala moja Vendeta nalozena na 16kg. Zotrvacnost, ale aj pazravost nerovnosti neskutocna. Vdaka tomuto a vetru od chrbata som vacsinu cesty do Hainburgu udrziaval rychlost nad 20 km/h len obcasnymi, miernymi odrazmi Takze za 1:04 z domu az pod hrad.

Cesta naspat bola ciel - s pomocou iron.hide-a som si ju naplanoval pekne cez polia-cez lesy po opacnej strane kopcov. Vsetko vyslo ako som chcel, bolo tam nadherne a zase trochu iny typ kolobezkovania. V zjazdoch by som si vpredu zelal mat v predu nieco zubatejsie nez Onza co tam je, ale ustal som to. V dlhom tiahlom vyslape som si zase zelal viac trakcie na teniskach (polnacka posypana jemnym strkom ma adheziu aj odpor zhruba ako sneh) ale vykopal som aj to. Za odmenu prisla lesna cesta, vacsinu casu smerom dole, v chladku stromov, ktora sa na zaver premenila na singlac ako stvoreny pre kolobezku.

Povodne som chcel dat aspon 50 km, ale v zavere som uz potreboval stihnut rodinne udalosti, takze z motania sa po BA za ucelom natocenia kilometrov nebolo nic. 46km, 2,5 hod (tlacenie z Hainburgu hore na Hundsheimer Berg po ceste pre kamziky som neratal)

P.S. neda mi nedodat... KVALITNA, dobre nastavena odpruzena vidla definitvne ma zmysel aj na kolobezke :-p

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up