s.Machnac-Radar-Kulhan
od 3/4 na 11 do 3/4 na 4. 76km, 1950m prevysenie.
zaciatok smolny a zly ale potom som si to neskutocne uzil - v lesoch pekne cesty a chodniky v dobrom stave - co viac si na XC priat
po utrpeni do s.Machnac - strasne zle sa mi slo - som netrafil modru znacku - nechapem, ale stalo sa - po pol hodine predierania lesom a malincim som ju trafil - nasledoval pekny siroky ocividne dost jazdeny/chodeny chodnik, neskor cesta. aj cervena znacka od Soblahovskej chaty po Radar (Mnichova Lehota) bola v celkom peknom stave. Po prejdeni hl. cesty som siel vedlajsou k chatam a k zeleznici kde som sa napojil na cervene cyklo - ani v mapy.cz som ho nemal - a potom som siel cez Dubodiel az na Kulhan - je velmi pekne znacene, neda sa zabludit, cesty v peknom stave. Fotky len z mobilu.
PS: dnes som mal na chrbte prvy krat novy batoh Osprey Syncro 15 (v mojom pripade velkost S/M cize 13l) - spravil mi velku radost. teploty okolo 30°C a chrbat vdaka sietke relativne v suchu. Aj batoh suchy - v starom som mal premocenu prdel a aj veci v batohu tak som sa pod nim potil. Nikde nic netlaci. Akurat neviem co s popruhmi na ktore vyrobca nedal ziadnu gumicku ani nic ine cim by sa dali zachytit a neplantali sa kade tade. Prezil aj malincie bez zatrhnutia - material je dost tenky - som zvedavy kolko vydrzi.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up