Ja som si urobil menší trip na Liptov za rodinkou aj s bicyklom teraz cez víkend tak som aj niečo pojazdil. Veľmi sa mi páči stúpanie na Huty od Liptovských Matiašoviec, dal som ho aj včera aj dnes, zjazd tou istou trasou (nie na Zuberec) je tiež veľmi zábavný. Jedinou veľkou nevýhodou bola v sobotu kopa motorkárov a dnes kopa poľských áut smerom hore. Do Jasnej som očakával dosť tvrdšie stúpanie na záver, ostal som prekvapený, že to bolo vcelku v pohode, kým som sa nenaháňal. Na Taliakovu chatu som si pekne slalomoval pomedzi turistov, za to tam som si celkom slušne mákol na záver na rozdiel od Jasnej. Ale čo by som za také krásne prostredie a také fajn kopce dal tu. Uvidím, či zajtra ešte niečo pojazdím.

Sobota: Likavka - Lisková - Lipt. Sielnica - Zuberec - Ťatliaková Chata - Zuberec - Podbieľ - Oravský Podzámok - Likavka (https://www.strava.com/activities/691164721)

Nedeľa: Lúčky - Partizánska Lupča - Liptovský Mikuláš - Jasná - - Liptovský Mikuláš - Liptovský Trnovec - HP od Lipt. Matiašoviec - Lipt. Teplá - Lúčky (https://www.strava.com/activities/692447432)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up