Boldogkovaralja

Vcera vyuzijuc volny den Zemplinske vrchu krizom-krazom z vychodu na zapad a spat. Napriek tomu ze nie su extra vysoke nemaju klasicky hreben po ktorom by za dalo prejst celym pohorim tak to bolo hore-dole-hore-dole a vystavilo ma to tak, ze napriek planom som sa ledva doterigal k autu 25 km po asfalte. Ale ako vzdy, stalo to za to.
K trase:
1. Jarovi neverte, modra Arka_Regec je paradna, nenarocna okolo potoka ale techniku si sem-tam precvicite. Zihlavy a krikov minimum, podla jeho popisu som cakal neico horse, ale to je tak, ked su bikeri zhyckani KE-CYami kde je vsetko tip-top.
2. par sto metrova tlacenka po cervenej za Komloskou (strme a navyse tunel v krikoch, ktory bol ale dost nizky pre bikera na bicykli)
3. testne pred Sarospatakom (pred Hercegkutom) cervena schadza z cesty do 50 metroveho prejazdu cernicami ktore nedaju nic zadarmo - dalej je to uz vykosene
4. Tengenszem - isiel som vpravo okolo vinic (a potom som sa musel spustit po zarastenej luke a predrat 10 m cez kriky na cestu) ale treba ist vlavo tou vyjazdenou cestou ktora nejde hore kopcom.
5. Este jedna ciastocna tlacenka na modrej za Makkoshotykou ale to suviselo skor s mojou unavou, popasovat s nou sa da.
6. znacenie OK len miestami znenazdajky zide z lesnej cesty do lesa - treba si to strazit

Trasa 2016-09-15T05_1.gpx
P1080872.JPGP1080865.JPGP1080831.JPGP1080827.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up