tak test michelim XCR extreme.2,0...127tpi,kevlar,590g hodnotenie po 125km.z toho 55 km po asfalte. pocas tohto vikendu
po nahodeni vyzera ako pekny macek v porovnani s mobby nicom2,25 rovnaka sirka.
je to univerzal plast s vybornou prilnavostou k terenu ci uz v makom pokrytom vrstvou listov alebo kamenistom s potokmi vody,ako nazov prezradza.extreme
vdaka svojej hustote a vysokemu dezenu dobre znasa nesetrne zaobchadzaniev zjazdoch...co ho predurcuje na tazsie XCaz AM.bocne vedenie v naklonoch bezpecne drzi stopu ci uz v suchom hlinennom alebo mokrom povrchu.
v strmych vyslapoch sa ochotne zahryzuje do terenu.a nerobi mu problem ani podmoceny povrch kedy sa dokaze dostatocne rychlo cistit...co sa pri zjazde odzrkadli na farbe vasho oblecenia a biku....
na asfalte je trosklu hlucnejsi vdaka vysokym stuplom ale nestrati sa ani tu.akceleracia je celkom dobra co ma prekvapilo pri prvych zaslapmutiach v pedaloch pocas stupania na vrsatec..ale odzkadluje sa tu jeho vyssia vaha.
zaver-univerzal ako ma byt.do kazdeho terenu aj napriek vyssej hmotnosti.nieje vhodny pre gramarov a zavodne nasadenie ale pre bikerov ktory vyzaduju od plastov iste vedenier v akom kolvek terene .....k zivotnosti sa zatial nevyjadrujem....tak v strede leta ked bude mat nieco za sebou..
tu par fotiek plastov a terenu v ktorom boli testovane..

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up