ako mozu tvrdit ze zo zaberov sa to neda urcit ked je to perfektne vidno ako ho stiahol nechapem ako sa tak moze niekto zachovat ved v tom horsom pripade ho mohol aj zabit Nie je všetko pravda, čo povie Robert Bakalář...
V TV nebolo vidieť, čo sa odohrávalo, začiatok bol mimo záberu. Bolo vidieť len koniec celej akcie. Na priloženej fotke je vidieť, že Bos je natlačený úplne na oplotenie a možno (opakujem možno!) ho tam natlačil práve Impey.
Treba si zároveň uvedomiť, že Bos je dráhový cyklista a na dráhovkách nie sú brzdy. Takže na dráhe je úplne normálne, že ak si niekto nevšimne zozadu rýchlejšie idúceho jazdca je upozornený rukou, aby sa netlačil, lebo sa môže padať. A ten, čo pocíti tlak ruky, ramena, lakťa na svojom tele okamžite inštinktívne urobí kúsok miesta, lebo vie, že ak to neurobí, tak možno padne hŕba ľudí, možno aj on sám.
Bos bol natlačený na oplotenie a hrozil pád. Automaticky sa dotkol Impeyho. Ten namiesto toho, aby urobil kúsok miesta, zatlačil ramenom proti ruke. A možno vtedy na zámkovej dlažbe trochu podtrhol predné koleso a išiel na hubu... Možno však vzhľadom k tomu, že Impey neustúpil,Bos zatlačil viac, Impey sa intenzívnejšie bránil a až potom preletel. A možno Bos nakoniec trochu pribrzdil, lebo inak to nešlo, povolil tlak a Impey letel.
Opakujem, v TV nebolo vidieť, čo sa dialo na začiatku. Vidieť len koniec. A treba si všimnúť divne pokrútený trup Impeyho, s vystrčeným ramenom.
Ak si niekto myslí, že Bos chytil Impeyho za dres a stiahol, tak nesedel na bicykli. Alebo možno sedel, ale nešiel v balíku rameno na ramene, koleso na kolese. Asi nikto nie je tak chorý na hlavu, aby nalepený na oplotení ešte ťahal na seba ďalšieho jazdca... Takže toto je nepravdepodobné.
A pokiaľ niekto chce, tak môže vidieť vystrčené rameno Impeyho, ktoré má zabrániť Bosovi ísť dopredu... Ďalší postup som už napísal vyššie.
Vyberte si čo chcete, ale myslím si, že z toho, čo bolo vidieť v TV, sa nedá usúdiť, kto je vinníkom pádu. Treba si však uvedomiť, že sa to všetko odohralo v rýchlosti okolo 60 km/hod. za 1-2 sekundy.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up