Vážení športoví priatelia,

príprava AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly v nádhernom prostredí Súľovských skál je v plnom prúde. Termín 19. ročníka je sobota 24.06.2017. Podujatie je opäť zaradené do ŠKODA BIKE OPEN TOUR, do Slovenského pohára MTB maratónov a aj do seriálu MTB pretekov - Žilinská ŽUPA TOUR 2017.

Trasy pre rok 2017 sú v príprave. Robíme na nich ešte ďalšie úpravy. Pribudne nový singletrailový úsek nad obcou Hlboké, vďaka ktorému na dvoch najdlhších trasách vypadne zjazd až do obce a následné strmé stúpanie ku začiatku singlového chodníka HLBOKÉ 1. Ten sme obnovovali minulý rok a tento rok ho na troch najstrmších miestach upravíme tak, aby sme zmiernili stúpanie. Spojením týchto 2 úsekov vznikne súvislý cca 1,1 km dlhý singletrail. Úpravy budeme robiť aj na singloch HLBOKÉ 2 a Ovčiarsko - Hričovské Podhradie. Zmenili sme aj prejazd cez lokalitu Javor. Áno, to je ten záverečný pekelný kopec na 2 najdlhších trasách od Jablonového Tentokrát si ho naozaj vychutnáte... A úplne nový bude aj dojazd do cieľa. Trasy zverejníme v druhej polovici februára na www.cyklotour.sk Úpravy terénu začnú, keď zíde sneh. Máte sa na čo tešiť.

S potešením by sme Vás chceli informovať, že v máji opäť pripravujeme aj dvoje detské cyklistické preteky. V sobotu 20.05.2017 to bude jedno z kôl Detskej Považskej cykloligy a v nedeľu 21.05.2017 do Súľova zavítajú účastníci 4.kola Detskej Tour Petra SAGANA. Posledné naše podujatie je 3. ročník INOV-8 Behu Súľovskými skalami v termíne 14.10.2017.

Tešíme sa na stretnutie v Súľove.
P.S.: Pri práci s Google maps sme objavili na satelitnom snímku aj našu trasu Detských pretekov 2016

detske cyklo google.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up