cykloveža Hradec Králové

Skoro všetci, ktorí reagovali to zobrali osobne. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem. Myšlienka bola inde.
Áno, bohužiaľ to u nás nefunguje ako toť za humnami. Eurofondy sú dojná krava a na našej strane je viac teliat. Preto tie negatívne komenty. Nie som stotožnený s tým ako to u nás nefunguje. Ale aj Route 66 začala prvými hotovými metrami. Keď je presolený guľáš tak to nebudem vytýkať upratovačke. Pindať treba na správnom hrobe. Narážam na to, že fórum asi nie je to správne hrisko. Je spôsobilé len na pindanie.
Veronika Urbanovičová, mestský cyklokoordinátor Košice, urbanovicova@smsz.sk, sympatická osoba, ktorá robí projekty pre mestskú zeleň a prifarili jej túto funkciu pomimo, aby mali vybavené, že sa venujú cyklistom. Na KSK je to Adriana Šebešová, adriana.sebesova@vucke.sk , poniektorí sme ju stretli pri prebudovávani konca Držhuby. Zopár linkov narýchlo z netu, možno tam budú odpovede na položené otázky. http://www.cyklodoprava.sk/cyklodoprava/cyklokoordinatori/ https://web.vucke.sk/sk/kompetencie/cestovny-ruch/cykloturistika.html http://kosicednes.sk/dennik/clanky/cyklotrasam-svita-lepsie-casy/
Šanca na zviditeľnenie bola napr. na pomaratónskej jazde, ktorú organizoval p.Rovinský, ale vďaka premotivovaným cyklistom, ktorí jazdili pred "zberákom", nebola jazda v roku 2016 povolená.
Pokiaľ nebude vôľa zhora, vyššie ako sú cyklokoordinátori, napr. http://spravy.pravda.sk/komunalne-volby-2014/clanok/336501-v-trnave-vyhral-nezavisly-brocka-s-jedinym-bilbordom/ , lepšie nebude a tam treba tlačiť.
To čo budú mať tu http://www.trnava-live.sk/2016/09/20/prva-na-slovensku-trnava-bude-mat-na-buduci-rok-pri-stanici-cyklovezu-na-parkovanie-bicyklov/ a to čo majú v Hradci Králové už funkčné, je zatiaľ v Košiciach na úrovni sci-fi.
Ešte dovetky. Kto ten Smer vlastne volil, keď som ho nevolil a poznám iba jedného, kto ho volil? Nekadidujem za primátora, do hipstera mám ďaleko. Pindanie môže byť spôsob psychohygieny. Aj ja som si už niekde na fóre zapindal. Možno aj teraz. Som sa rozpísal, asi preto, že som od 1. 1. nevypil pivo. Pindaním za svetový mier a porozumenie medzi národmi! Howgh!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up