trosku triesla natiahnut

dnes sme si pojazdili na paradu, vlak>slanec>slanske sedlo>velka marovka>mala marovka>chata kopaska>mala izra>izra>pusztafalu>popod babahegy po neznacenej ceste, ktora je znacena zelenym cyklopanakom>a takmer po modrej do fuzerradvanu>mikohaza>satorajaujhely>snv.
Kde by som zacal, asi rano o 6, 7:06 vlak, prijemnych 3-4°C, pocasie nadherne, vetra pomenej, napriek obavam. Cesty su maximalne zjazdne, akurat medzi malou izrou a izrou je toho popadaneho dost, bez zjavneho chodnika. (pre KarolM, tazi sa, tazi vo velkom - marovka, izra, vsetky druhy a priemery 50-60 nie je ojedinele, nefotil som to). Na izre otvoreny podnik aj vdaka tomu, ze tam nejaky stastlivec oslavoval 50 nad pustafalu vpohode cesticka lesom, velmi pekny usek, ale nedrzali sme sa modrej na baba h., ponevac sa tam nachadzal zeleny cyklo-panak, ktory nas priviedol nad fuzerkajatu, comu by som sa nabuduce uz vyhol. zmena z modreho trojuholnika na kriz, doslovne ale nase explorer srcia dostali dosyta zadostucinenia. Mladina, kriky, trne, popadane drevo a stupanie, vsetko pekne pospolu a ked si clovek mysli, ze uz je vonku, najlepsie ho este len caka. Doporucujem striktne sa drzat modreho krizika, aj ked znacenie pobehuje sprava dolava, lebo intuicia okolo andras banya a borai banya dostava zabrat. Odmenou je smradlave jazierko nad banami a potom krasne prudke padaky, pomedzi kratery (avsak caste prenasanie cez popadane konare a stromy, ludska aktivita momentalne nulova, mozno poslednych 20-30 rokov). Zcista jasna koniec utrpeniu urobila asfaltka nad fuzerradvanom a odtial je to uz znama rozpravka do SnV. Na jednom useku sme vyplasili stado, cca 15-25ks, podarilo sa nam to dva krat, cize mam aj video zaznam Musim povedat, ze Srsen moze lutovat biznis day, lebo taketo pojazdenicko uz davno nebolo + halaszle v satorajaujhely, nejaka ta palinka a pivo napad na trasu sa zrodil mne, ale vdaka pista som ho zcasti nasiel aj na trone.
nejake technicke udaje: DST: 53,68km; mxs: 58,6kmh; AVG: 12,5km/h; TIME: 4:16:27h. teraz pozeram vyskovy export, ze nastupanych cca 1009m (som v klube?!?)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up