Objednal som nakoniec tu "xku". Potom poreferujem ci som spokojny

Doslo na referovanie.Vacsinu toho co som zatial nahraval bolo na 1080/60.
Prve video som tocil pri vecernom lyzovani. Tam som si hned vsimol, ze kamera ma problem pri ostreni pocas prechodu z reflektora, medzi reflektory (vid video). Proste dojde k rozostreniu ak sa vyrazne menia svetelne podmienky. Neviem ako by sa to spravalo, ak by bolo zapnuty WDR, ale nemyslim, ze by tam bol nejaky brutany rozdiel. Rcyhlejsie prechody obrazu v tme velmi nestiha. (Skutocna ostrost videa je mierne lepsia, ale youtube to dost domrvi a neprisiel som na to, ako to vyklepat, mozno kompresia priamo do webm, ale H.264 youtube v postprocese nezvlada a video podrbe.)

https://www.youtube.com/watch?v=BZVfU68TiMQ

Druhe video je za mierne zamraceneho pocasia z biku. Opat tocene 1080/60. Tu je uz zapnute WDR.
Pokial je kamera v stabilnej poloho, tak je ta kvalita vcelku dobra. V pohybe, ak som mal kameru na helme, tak sa na to da pozerat (na youtube velmi nie, opat ten isty problem, v PC video ostre, po youtube postprocese rychle prechody su v style kocka-kvader). V dobrych svetelnych podmienkach video asi zodpoveda cene kamery (mohol by niekto porovnat s niecim vyrazne drahsim).

https://www.youtube.com/watch?v=N7KwvPZ3pVk

Ked som chcel z 1080/60 spravit nejake fotky, tak je to realne nepouzitelne. Mozno 720/120 alebo prave naopak 2k/30 by sa dalo na fotky pouzit viac, ale neskusal som to este. Priklad takej fotky z 1080/60.

Ma niekto iny nejake skusenosti s SJ5000X Elite co sa tyka nejakych rozumnych nastaveni, aby to bolo rozumne aj na fotografie?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up