tak ta velkost M mi asi nesadla. dnes som ten bicykel vratil.
optimus: to si ako myslel? .."tá vrchná rámová na tej Meride je 57cm stred-stred(čiže reálne ešte dlhšia,keď beriem do úvahy celú dĺžku)"... co je stred stred? ja som to meral tak ako je nakreslene na obrazku vodorovne od stredu kraja hlavovej trubky po stred sedlovky vodorovne.

na starom bicykli nemam problem, ze by sa mi tretra stretla s kolesom. nepoviem milimeter ale toto je asi vela ci? a druha fotka tak tam sedim akoby som isiel do potravin na nakup nejak moc rovno. nastavene mam iba sedlo do vysky, rajdy nie. tie podlozky by som povyhadzoval. na starom bicykli mam vacsi drop takze ist nizsie nemam problem. ale je to asi kratke tak som ten bicykel vratil. na stranke aj v samotnej objednavke je pisana velkost L 54 cm, ale na rame je oznacenie M. maju v tom troska zmatok a to ma aj zmiatlo ked som to objednaval. treti obrazok tam je vidno ako vysoko je vytianuta sedlovka. je to v norme, ci je to uz vela?

ak potrebujem vacsi bicykel tak potom chcem tento Ghost Nivolet 4 2017 http://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne-bicykle/ghost-nivolet-4-lc-model-2017.html
len neviem aku velkost, ci L alebo dokonca XL, ak sa tak pozeram na obrazok c. 2

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up