@Bikejoring Tŕpnutie či pálenie chodidiel by som rozhodne nepripisoval všeobecne k značke SiDI. Ako to už väčšinou býva, aj tu vplýva množstvo iných faktorov (cirkulácia krvi / zmena tlaku vnútorného prostredia, nastavenie kufrov, zvolenie vhodnej ponožky, atď.)
S tým že sú neobvykle úzke nesúhlasím, mám k dĺžke pomerne širokú nohu navyše s vysokým priehlavkom...
Jazdil som modely Spider SRS, Dragon3, Wire a na skúšku aj Drako. Každý model sadol na pocit trochu inak. Neplatilo, čím drahšie, tým komfortnejšie. Mne osobne sedeli viac tie staršie koncepty Spider a Dragon. Spider veľmi pohodlný od začiatku, Dragon potreboval pár stoviek km kým si vložka a tlak systému Tecno-II sadli. Cestné Wire mi nesadli ani po 5000km...
U nich bol problém s tŕpnutím už pri jazde nad 2 hodiny v lete to bolo ešte horšie, umocňoval to aj nešťastne riešený systém odvetrávania tretry z vrchu. (Drako je to isté, len MTB)
Predal som ich a kúpil nový model Shot ktorý hádam nemá chybu. Funkčne najlepšia a najkomfortnejšia tretra akú som kedy mal, smelo som dokúpil aj horské Tiger. (U oboch sa vrátili k predošlému systému odvatrávania vrchnej časti.)
Výber veľkosti.... Mal som možnosť pred kúpou každý model obuť v predajni na hrubú aj tenkú ponožku a poprechádzať sa. Vždy som skúšal 2 celé čísla a pól číslo medzi nimi.
Je mi úplne jasné, že napriek všetkému nemusia každému SiDI sadnúť. Skôr som sa chcel podeliť o moje skúsenosti a prispejem aj priamo k téme fotografiami.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up