jachmel Zaujímavé. Pred dvoma týždňami som nahodila Race King 29x2,2 Performance. Žiadny únik vzduchu ani presakovanie bočníc sa nekonalo. Plášť krásne zaskočil tubeless pumpou na kolesách DT Swiss 1200.
Inak kevlarová verzia Conti Performance vôbec nie je plášť nízkej kvality (citát zo stránky: "excellent puncture protection thanks to high-quality, three-layer TubelessReady-enabled casing"). Behúň má 180TPI a boky 120TPI rovnako ako Race Sport verzia. Takto vysoké TPI má väčšina výrobcov iba na Top plášťoch . Osobne si myslím, že Performance je vhodnejšia na tubeless oproti Protection, ktorý má boky tvrdé ako plech úplne zabíja inak skvelé jazdné vlastnosti plášťa. O tlmení už ani nehovorím. Protection je ako kameň aj pri nízkych tlakoch. Aspoň pre nás ľahkých bajkerov. Hmotnosť taktiež nemusí byť vyššia ako Protection (udávaná hmotnsoť 645g). Môj plášť váži 642g (normálne kúpený náhodným zo skladu).
Na rozdiel od Race Sport nemá Black Chilli zmes, ale tzv. Pure Grip. Mám skúsenosti s Race Sport, Protection a aj Performance. Všetko Race King v širke 2,2". Keď mám porovnať tak jednoznačne najrýchlejšia verzia bola Race Sport. Bohužiaľ ako bezdušák absolútne nevhodný (už som písala v minulosti). S dušou ho jazdím na zimáku po ceste doteraz. Väčšinou po cestách a nie a nie ho zodrať Potom som hneď skúšala verziu Protection a to bolo pre mňa veľké sklamanie. Na dlhú dobu som zanevrela na Conti. Až teraz nedávno som nahodila verziu Performance. Nemá síce vlastnosti Race Sportu, ale oproti Protection je to "nebe a dudy"
http://www.continental-tires.com/bicycle/tyres/mountainbike-tyres/race-king-performance

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up