Závisí od stavby.

Keď je reč o stavbe, nemá niekto podobný problém ako ja? Občas sa mi stane, že mi reťaz chytí medzi najväčšiu pílu a rám. Doteraz sa mi to na žiadnom biku nestalo. Jedná sa o rám Cube ANALOG 2014. Podľa mňa tam jednoducho 44T píla vôbec nepatrí, aj preto sa jej chcem zbaviť

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

takto si kupil ten bicykel novy v obchode? ak ano, tak ho tam zanes a jbni im ho tam o hlavu a pytaj si peniaze nazad. a v tom obchode si uz v zivote nekupuj nikdy nic. ani od tejto znacky. tak by som to riesil ja. skoda, ze nie vsetci slovaci. lebo keby si otvarali vsetci hubu vtedy a tam kde treba, neboli by sme v takej riti a nerobili by si tu z nas zlodeji taki, alebo onaki srandu na kazdom kroku.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

edelweiss Bohužiaľ nie, stalo sa mi to až počas užívania. Inak som s ním spokojný až na toto. Konštruktéri mali pri navrhovaní zadnej stavby asi slabšiu chvíľku..

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

asi mas pravdu, lebo pozeram, ze ani stredny prevodnik to nezvlada. ale na reklamaciu to je aj tak, jednoznacne.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ja len dúfam že namiesto strednej 32T píly sa tam bude zmestiť 36T píla keďže je tam už teraz málo miesta. Ak nie skúsim to reklamovať, ešte rok je v záruke..

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

urcite to reklamuj skor ako budes na to osadzat dvojprevodnik, lebo sa toho chytia a budu sa chciet z toho vyzut, pozname nasinca, jaky je dobrak k druhemu nasincovi. pytaj si novy ram s dvojprevodnikom a nech ti to tam vsetko naspat pekne nainstaluju so zarukou 2 roky. mas narok na to, aby si mal plne uzivania schopny bicykel bez aktivacie modu zrychleneho samoznicovania. treba sa bit za svoje prava, lebo zakaznik je jedno hovno v nasich koncinach, s tym treba urobit koniec. nech preziju len ti, ktori sa vedia spravat k zakaznikovi a riesit problemy serioznym, zodpovednym sposobom. ak je to konstrukcna chyba, mozu si to reciprocne riesit s dovozcom a ten s vyrobcom. a potom sa konecne pride na to, ze uz nebude take lahke predavat u nas na vychode odpad a tretotriedny tovar, tak ako to bolo doteraz. ja mam pocit, ze sa to zhorsuje, proste ked im dovolis, skusaju kam az sa da zajst. ked je to cube, musi to byt erste klasse, ci je to bike za 500, alebo za 5000€ a v zaruke sa ti toto s bicyklom nemoze diat. moj otec kedysi davno kupil novy mercedes B-klasse. po asi roku a 15.000km mu odisli zadne tlmice a riaditel dealerstva mu povedal dve zasadne veci: co chcete, sak to je B-cko, to sa robi v cine a druhu vec: to sa vam stalo preto, ze chodite s prazdnym kufrom, s nezatazenou zadnou napravou, to je vasa chyba. a ze to je spotrebny material, na to sa ta ich uzasna zaruka nevztahuje. takze takto nie. mozno na teba skusia nieco ako, ze si vcas nevymenil retaz sak uvidis, kazdopadne chod do toho, bude to zabava. a este radi hovoria, ze mame tisice spokojnych zakaznikov, ktori sa k nam stale vracaju, vy ste prvy, co sa na nieco stazuje.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up