Medvedia hlava

V akcii piatkom s bikom sme sa Chúst a ja vybrali vytriasť staré kosti do Slovenského raja. Na tri z jeho početných vrcholov a to najvyšší vrch Slov. raja Ondrejisko - Borovniak, Havraniu skalu, a Medvediu hlavu. Ondrejisko nesklamal, výhľady z povestnej lavičky stáli za námahu vynaloženú na výstup. Inak celý piatkový výjazd by sa mohol nazvať aj lahvičkový, pardon preklep - lavičkový. Na všetkých výhľadoch boli pohodlné lavičky. Nechýbala ani na Strmej prti kam sme odbočili z trasy pozrieť výhľady na juh. Až Pod Hanesovú ll to bola zväčša jazda a aj tlačenie singlami po červenej t.z.. Následne asfaltka až do Stratenej. Za Stratenou nasledoval výšľap na druhý vrchol dňa - Havraniu skalu. Zvažnica zo začiatku kamenistá, strmá a vymytá sa ďalej zmiernila - dalo sa, ale výjazd po nej nedoporučujem. Výhľady z Havranej skaly, stoja za vydanú energiu.
Trasa z H. skaly na Glackú cestu bola veľká neznáma, naklikal som ju podľa mapy, po cestách a cestičkách kde veľa ľudí nezájde. Prekvapivo bola celkom dobre zjazdná a na Glackú cestu sme v pohode vyšli v sedle pod Suchým vrchom.
Následovali Geravy a zjazd po zvážniciach na Flajšer. Medvedia hlava bola sklamaním dňa. Z vrcholu žiadne výhľady, čiastočné boli pri výstupe. Napriek tomu výjazd a počasie parádne, u Gréka zasyčalo.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/d8a1222175/
Foto: http://racho.rajce.net/2017_06_09_Bike_-_Ondrejisko,_Havrania_skala,_Medvedia_hlava

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up