Oproti minuloročnému premiérovému ročníku sme si tento rok pre vás pripravili niekoľko noviniek:
- asi tou najväčšou, je presunutie zázemia maratónu z Cyklozrubu na konci miestnej cyklotrasy priamo do centra obce Horné Srnie. Znamená to hlavne zlepšenie komfortu pre súťažiacich, vrátane jednoduchšej a rýchlejšej registrácie, zvýšený počet WAPiek, WC, jednoduchšie vydávanie jedla a nápojov, viac možností na občerstvenie, a v neposlednom rade jednoduchšiu navigáciu do miesta pretekov.
DSC_5026.JPG
https://www.google.sk/maps/@48.9919807,18.101071,3a,60y,80.95h,83.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1snNuMCPT-kCTsfltRsT4ypg!2e0!7i13312!8i6656
- za ďalšie , ako už bolo spomenuté, rozhodli sme sa upraviť obe trasy, snažili sme sa zachovať to pozitívne a vyhnúť sa, či už obojsmerným , alebo neprehľadným, resp. blatistým úsekom. Podrobnejší popis nájdete v propozícijach, veríme, že s novými úsekmi budete spokojný.
- ďalej sa poznažíme tento rok zlepšiť značenie tratí, hlavne chceme viacej využívať smerové tabuľky a vymedzovacie pásky a menej sprejovať po stromoch.
- ďalšou veľkou novinkou je, ako už bolo spomenuté v propozíciach, zaradenie našeho podujatia do série Detskej Považskej Cykloligy. Pre deti pripravujeme v spolupráci s obcou bohatý sprievodný program a veríme, že aj zaujímavé trasy a ceny. Bližšie info, rozdelenie kategórii, kompletné propozície a aj priebežné výsledky nájdete na stránke :
http://www.spektrumsz.sk/dpcl/ prípadne v MTBiker kalendári
- taktiež sme tento rok spustili online registráciu cez mail, s platbou na účet. Štartovné sme nezvyšovali a naďalej patrí medzi najnižšie v SR. Potešíte nás ak sa zaregistrujete a zaplatíte vopred, veľmi nám tým uľahčíte prácu a taktiež urýchlite prezentáciu v deň pretekov.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up