Keďže leto nás prikvačilo a teploty nad 30 hitíkov nie sú ničím výnimočným, doplnil som trasu medzi KE a Obišovcami teda "neronku" ako ju nazval boris.ko o možnosť prejsť lúky a polia od chaty Medulienka až po výjazd z lesa po zelenej značke trasou ktorá ide cela lesom.

post1126690.html#p1126690

Na priloženom obrázku je pôvodná trasa neronky zobrazená zelenou farbou (tak je značená aj v skutočnosti). Nová časť trasy je znázornená červenou farbou (v skutočnosti je značenie robené oranžovou neónovou farbou). Keďže na niektorých miestach sa v blízkosti mojich značiek objavili aj značky neviem koho podobnou farbou (možno lesníci alebo urbarníci) tak som k šípkam ktoré vyznačujú smer trasy pripísal N (veľké písmeno N - som ja ale egoista co? ). Trasa nie je náročná, zvládne ju aj biker bez kondičky. Pri prejazde si treba dať pozor iba na niektoré miesta na ktorých sú vymyté ryhy (nič neprekonateľné). Posledná vec na ktorú si treba dať pozor je, nedať sa zlákať spevnenou kamenitou cestou, na ktorú vyjdete (na obrázku je X - značí nepokračovať daným smerom a kruh označuje miesto kde je cigánska osada ktorá patrí k Družstevnej pri Hornáde). Pri jazde v smere KE - OB po tejto ceste prídete k lúke - miestny názov Skládka, kde je pekný poľovnícky posed. Na pravo od neho sú dve vjazdy do lesa (obe sa v lese spoja), jeden je označený oranžovou farbou.

Ako bonus je na priloženom obrázku modrou farbou vyznačená trasa ktorá vás privedie k dvojkrížu nad Družstevnou pri Hornáde. Bol som tam pred týždňom a je tam už aj lavička kde sa dá odpočinúť a pokochať sa výhľadom. Zjazd z tohto miesta do dediny poza družstvo sa dá celkom užiť, je to celkom pekný singel. Dá sa vyšľapať aj opačne ale treba sa zahrýznuť do riadítok (v niektorých miestach sklon 30%) Táto odbočka z neronky nie je v lese označená, je v priloženom gpx súbore.

post1243904.html#p1243904

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up