Takže , Peter sľúbený report . Kava Camerun je vynikajúca . Vyvážená chuť , príjemná acidita , sladkosť je skutočne cítiť . Slivku som však v nej neobjavil , no hrozienka alebo hrozno s typickou ostrejšou trpkosťou v náznakoch áno . Samozrejme som upravil mletie k jemnosti , predĺžil čas mletia z 12,5 sekúnd na 13,8 . A ak sa menej znalí , teraz rozpačito pýtajú prečo , tak preto aby som po utampovani dosiahol horného okraju sitka . Pri takto vypimpovanom tampingu , to dá však do sitka 8,5-8,8 gramov miesto 7,2-7,4 gramov štandardnej Buna expresso zmesi . Všeobecne sa s danou “limitkou” pracuje dobre , pričom diverzita jednotlivých extrakcii je nízka ... ale som sa vychválil .

Škoda , že jednotlive kroky extrakcie ktoré som pridal , ten jednoduchý ukladac fotiek konvertoval na statické obrázky ... pridával som to z iPhonu 8 plus a boli postnute ako gifko v slučke .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up