Ramon, poznáš niekoho, kto je na tom výkonnostne velmi dobre a je nízkosacharidový? Bavíme sa teda o cyklistike, aby bolo jasné. Ja teda nie. To ale neznamená že takí nie su, preto sa pýtam.

Na nízkych sacharidoch som 1,5 rok . Schudol som z tuku z 96 na 72 kilo . Redukoval som svalovú hmotu nepotrebnú k cyklistike / svaly horných končatín , prsné , široký sval chrbta .../ . Dokážem dať 50 kilometrov / 2-2,5 hodiny bez sacharidov / sypať začínam až po 2 hod+ a 45-50 kilometrov pri predpokladanom výjazde v trvaní cez 3 hodiny /v celkom slušnom tempe , výkonnostne som podrástol tempom ktoré som ani neočakával . Vzhľadom na vek 42 , bikujem len 6 rokov , pričom cyklistikujem len 1,5 roka ... som schopný odbikovat tempo s chlapcami o 10-15 rokov mladsimi , pričom keby som tvrdil že sa ledva držím v háku , tak by som klamal ... od budúceho roku ak Boh dá , začnem s cieleným tréningom a samozrejme aj s príslušnými testami . Môj súcastny zdravotný stav , by som hodnotil ako uspokojivý , laboratórny rozbor krvi bez hodnôt mimo referenčných rozmedzí , Tk , Pulz , echo srdca bez patologického nálezu . Psychicky v pohode , tam je podmienka naplnenia závislosti na cyklistike , aspon 4-5 týždenne . A áno ľudstvo sa prežiera , je slabé a svoje neúspechy aj v redukcii hmotnosti , nevykonnosti / sme na cyklo fóre / skrývajú za “ objektívne “ príčiny . Človeku skutočne stačí to minimum sacharidov 100-150 gramov čo prijme v strave , bez toho aby sa pchal vločkami , krumpľami, “ čínskou pomstou “ a kukuričkou .

Zaverom kto chce , nech si trosku kukne moje tohtoročné výjazdy na Strave . A ešte jedno ... mám obe lýtkové svaly ochrnuté , čím je to pre mna -20 až 30% !!! výkonu podľa profilu trate a momentálnej dispozície . A vsetkych skeptikov nizkosacharidovej stravy zdravia moje Six Pack-y ... dobrú nizkosacharidovu chuť !

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up