uz len pre zaujimavost, domaci servis

Nekamenujte ma pls za kvalitu fotiek, je to robene snad 4 rocnym mobilom, je to des, ale...ked som bol niekedy popredu tak nemal kto fotit, tak aspon nieco.

Ad dnesok = krasa, nadhera
Ranne stretko bez zbytocneho meskania, nejake meskanie bolo, ale v pohode.
Po zoznamovacke sme vyrazili, vdaka Milanovi (mipo13) sme mohli vyrazit bez zbytocneho rozmyslania vpred na trasu stup. maratonu. S pociatku to vyzeralo v pohode, bolo mokro ale kaluze a blato sa dalo obist. Za "esickami" smerom na kosariska a tam dalej....hroza, tolko blata, ze sa to nedalo obchadzat, vsetci sme boli riadne zasraty. Preto aj zopar z domaceho servisu, bajk je opat na nepoznanie.
Celodenne tempo sa nieslo v pohodovom tempe, cakavali sme sa. Ked to bolo pomalsie, tak som si dal niektore kopceky dva krat. Vilo (Nihil) ma trosku nedostatky v kondicke, tak dostal domacu ulohu. Kazdopadne na to, kolko jazdi a este si len zvyka na bajk tak klobuk dole. Niekedy ani moje otravne motivacne reci nepomahali a kopec odslapal
Musim povedat, ze mi Milan aj Vilo sadli a rad sa pani s Vami opat preveziem.
Vdaka Milanovi som spoznal vela miest, ktorym som doposial nevedel priradit nazov
V porovnani s cestou z BK na babu (na zaklade coho som si stanovil ciel na maratone) musim zrevidovat svoje ciele na stup. maratone ;o)
Dnesna trasa, odmysliac si tu spustu blata a vody, bola skvela, dost technickych pasazi (aspon na moj vkus a skusenosti) a celkovo hodnotim pozivitne. Najneskor to idem opat v piatok rano, hadam nezabludim, ak pojdem sam.
S ocakavanim sa testim na Milanove foto

EDIT: fotky pozerajte zospodu, som nevedel, ze to takto zobrazi

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up