No ... ked Ti pride, tak:
- Vyskrutkuj (a vyhod) vsetky 2 horne nepotrebne srubky (jedna drzi nasypku, druha aretuje otocny prstenec nastavenia hrubky mletia).
- Vyber nasypku a pri vypnutom mlynci rukou vyskusaj potocit oskou motora, musi ist volne (ak nie, uvolnit nastavovaci prstenec smerom "coarse")
- Zapni mlyn (do siete a vypinac)
- Spust mletie podrzanim prsta na strednej ikone (melie, kym je tam prst)
- Ked sa mlynec toci, druhou rukou pomaly otacaj (drobnymi pootoceniami) prstencom hrubky mletia smerom "fine", az kym nebudes pocut, ze sa zacinaju kamene o seba triet - prve zvuky nie su kriticke, obvykle sa da este trochu prstenec pootocit. Pozn.: da sa to robit aj rukou pri vypnutom mlynci, ale nie je to take exaktne, ako ked bezi (skor mas pocit, ze uz sa kamene dotykaju)
- Vypni mlynec, teraz su kamene v "nulovej" polohe.
- Označ si fixou ciarku na prstenec a na telo (alebo mi napis SS, mam este nejaku zvysnu preciznu stupnicu na F4E ) a voci tejto polohe sa budes pohybovat uz len smerom "coarse".
Pozn.: mlynec ma vyrazene cislovanie na prstenci, ale je hrube a nula je niekde, kde to vyrobne vyslo (rezanie zavitu, zaciatok).

Pripajam obrazky, ako vyzera profesionalne spravena stupnica "made by me".

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up