tu ho mate, fesaka. taku slinu som pustil, ked som ten recept pisal, ze som ho v momente musel dat (vid recept o 3 komenty vyssie). priznam sa, ze podla origo receptu som ho robil teraz prvykrat. osobne nadalej budem preferovat mamin recept, na ktory som zvyknuty, lebo sardely, citron, olivac a vastne vsetky ingrediencie v nom viac vyniknu. smotanka/yogurt je predsa jemna vec. to zltko v origo verzii da slovo len parmezanu a sardely ledva citit. cim tmavsie zltka, tym tmavsi dressing, dijonska horcica ho trosku zosvetli, ja som mal po ruke len plnotucnu. musel som dat viac citrona ako obycajne, inak by bol moc husty. citron skoro vobec nebolo citit. a este krutony tam maju byt, ale ja muku nekonzumujem, takze pre mna len kruta low carb verzia.
z odstupom par hodin mozem konstatovat, ze som prekvapeny, ako som z toho jedla stale syty. tri zltka takto podane zasytia ovela viac ako 4 volske oka. inak by som uz kutal po suflikoch nejake proteinove tycinky.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up