Prispejem niecim dufam konstruktivnym. Pri nizkosacharidovej strave je najvacsi problem ako nahradit klasicke pecivo, alebo trebars aj knedlik nejakym ekvivalentom s nizsim obsahom sacharidov. Dovolujem si dat do pozornosti take potraviny, ako su ovsene otruby /OO/, pšeničné otruby /PO/, pre alergikov na lepok tekvicová múka, psylium, bambusová vláknina, lupinova múka. Dajú sa z toho piecť celkom zaujímavé "pečivká" , množstvo zmesi zvyšuje nízkotučný tvaroh, alebo cottage cheese...alebo trebárs tofu. Zmes zliepajú obvykle vajcia. Kyprosť zabezpečí prášok do pečiva, alebo sušené droždie, alebo sóda bikarbóna. No a podla chuti možete zamiešať koreniny, alebo trebárs cibulku, či cesnak. Hor sa na výrobu pečiva..
Halusky.jpg
knedlik v mikrovlnke.jpg
otrubovy chlieb na 5dni.jpg
zemlicky.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up