Ináč Duromina od Gardelli Etiópia stoji za hovno ... zle sa sa ňou pracuje , priliz úzke “ pracovne “ rozpätie kde sa dosahuje ideálna extrakcia . Veľmi mala hustota výsledného produktu . Ani nemám chuť sa jej viacej venovať ...

No Etiópia Cheleleketu je celkom popičovka . Hustá , bohatá kréma , jahôdky by tam cítil a voňal aj politik s “ prekoksovanym “ nosom 👃, pričom jednotlive ovocné chute sú pekne charakterizované . Mletie , konzistencia , výsledný produkt veeelmi blízky toľko ospevovanemu Nensebu . Nie nadarmo , ho k nemu prirovnávajú ... a cítiť aj trosku hustej čokolády pri 30sekundovej extrakcii 10gr/15gr/93,5-94st.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up