Práve sme na www.cyklotour.sk zverejnili propozície 20. ročníka AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly, ktorý organizujeme v termíne 23.06.2018. Prihlasovanie spustíme už v túto nedeľu - 01.04.2018 o 20.00 hod.!

Z dôvodu opatrení v súvislosti s novým zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z., platným od 25.05.2018, sme mierne upravili prihláškový systém. Bude obsahovať Informovaný súhlas účastníka s podmienkami účasti na pretekoch a so spracovaním a zverejnením osobných údajov. Tento súhlas si môžete pozrieť už teraz aj v propozíciách pretekov v časti "upozornenia". Prosíme Vás, prečítajte si podrobne celé propozície.

Trasy sa oproti minulému roku takmer nemenia. Jemné úpravy budú na 3 najdlhších trasách v lokalite nad obcou Hlboké nad Váhom, kde ešte o kúsok predĺžime náš singletrail. Najvýraznejšia zmena sa týka najdlhšej trasy s aktuálnou dĺžkou 85 km (naozaj ), na ktorej vypadne prejazd cez centrum obce Zbyňov. Po novom pôjde trasa v súčasnosti nepoužívanou a seriózne zarastenou cestou od posledných domov v obci smerom ku sedlu pri kríži medzi chotármi Zbyňov a Kňazova Lehota. Cez toto sedlo viedli trasy minulý rok. Tak sme si zase naplánovali brigádu Mapy trás budeme aktualizovať v priebehu apríla.

Pripájame aj aktuálny design pamätného trička jubilejného 20.ročníka. Je to rokmi overený Alex Fox, 160 gr., farba Lime Punch. Tričko nie je súčasťou štartovného a cena 6 € sa platí pri prevzatí trička na prezentácii.

Tak neváhajte a sledujte nás naďalej...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up