Vysvetlil som Ramonovi po telefone rozdiel, ako sa ohrieva voda na kavu u HX a SB/DB vs. PID regulacia, takze uz nie treba sa tomu dalej venovat.

No hlavne mi povedal aký kávovar / systém ma Luper , nakoľko mi to Luper nepovedal a z toho rezultovali aj moje otázky na rozdielnosť nastavenej a “ reálnej “ teploty ... problem vyriešený a ide sa ďalej .

luper extrakciu ukoncujem zasadne podľa váhy extraktu . Objem je v tomto prípade ešte viac irelevantný , nakoľko Londinium R ma “ obrovsku napenovaciu “ schopnosť ... dole pridávam originál espresso šálku Londinium Ancap 55 ml . Ako vidíte naplnená pri váhe 33 gramov po pokraj . Robím , teda ešte sa len učím podľa videí z trúbky , hlavne od Fransa Goddjina .

Záverom nejaké ešte “ husté “ fotky 😎

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up