Staré značenie

Pre výstavbu diaľnice sa nám skomplikuje výjazd na Malkovskú hôrku a Ortáše. Skopírujem tu mail, ktorý som dostal od Mira Mudráka z turistického oddielu Tatran.

"Na Ortáše sa bude dať dostať z Vydumanca po asfaltke na Kvašnú vodu. Po lese len z Malkovskej hôrky (terajšia cyklo a bežkárska trasa) a na Malkovskú hôrku z Prešov Za Kalváriou (TIM) cez Horársku ulicu po zvažniciach na Malkovskú hôrku - toto máme ísť v stredu vyznačiť (turistická pásová značka - zelená aj modrá. Zelená pri altánku na terajšej zelenej TZT odbočí smer Kvašná voda a modrá bude pokračovať k altánku na Ortášoch (pri dube) a ďalej po žltej cyklistickej značke cca 50 m od asfaltky, ktorú križuje a napojí sa na súčasnú modrú TZT.
Po Terchovskej ulici sa nebude dať dostať na Vydumanec (ide cez stavbu diaľnice). Pôjdeme tam dať značky zákaz pre chodcov aj cyklistov. Diaľničiari tam už majú značky zákazu vstupu na stavenisko. Po dokončení diaľnice tam má byť most. Aj na terajšej zelenej TZT ako ide, ponad diaľnicu bude most. Takže zelená aj modrá po dostavbe pôjdu ako idú teraz. Modrá popod diaľnicu (most).
Cez stavenicko diaľnice je zákaz prechádzať na ktoromkoľvek mieste. Od 1. apríla majú začať intenzívne pracovať. Doteraz robili len prípravné práce."

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up