Kua a toto že už je čo? https://www.home-barista.com/repairs/achille-bosco-group-head-leak-and-repair-t23330.html
Čím viac vazelíny tým lepšia kávička a my, že aká že kréma.

A to nepoznáš že : “ kto maže ten jede” ?
Nechápem tie vaše predsudky pre konicke mlynčeky ... Peter sam povedal , že horkosť cítil len pri podextrahovani ... no tak nepodexrtahuj , pomel jemnejšie a predĺž čas extrakcie . Všetci chápu / temer všetci čo robia single dose mlynčeky prečo sú konicke “ lepšie “ len vy dvaja idete svojou cestou .

Apropo , som zakrúžkoval , nie je to prasknuté tesnenie a preto ten únik ?

A na druhej fotke si láskavo a s porozumením prečítajte zvýraznene zltou farbou

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up