visibility 1062
comment 1
thumb_up0thumb_down

Ináč, čo sa týka rezivosti ( schopnosti rezať ) toto všetko prečúra ako hlavný kuchyňák obyčajný opinel 12 Carbon
Škaredý nôž, z hnusnou bukovou rúčkou, ľahko sa brúsi, drží ostrie, len sa treba o neho starať - hrdzavie

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Zdravím,ja ho mám už cca 10r. A kde sa hrabú tie nerezové,treba si k nemu prikúpiť malú keramickú brúsku a občas ho potiahnuť,žiaden kameň!Čo sa rúčky týka v jednoduchosti je krása,kvalitná a má jednoduchý zámok.Zatvaranie keď navlhne ide ťažko to francúzi nedotiahli.Po malej úprave funguje aj vo vode.Carbon je taký o každý nôž sa treba starať a kto sa nožom rozumie-palec hore ahoj.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up