DSC02653.JPG
To je on, môja stará "haraburda". Potrebujem ju renovovať a keď najmladší brat podrastie, tak mu ju odovzdať Je ho stav je úplne KO, dokrivený predstavec, vydratý závit na vidlici, vyhrkané brzdy, zodraté 6-koľečko a píly, predratý prešmik, dolámane radiace páčky atď., taký núdzový bicykel. Však všetko (okrem píl, 6-kolečka a radiacích páčiek) má cca 8 rokov bez pravidelnej údržby a posledný rok dva som do neho nevrazil ani halier/cent, šetrilo sa na nový. Je to bike poskladaný z najlacnejších dielov preto už moju záťaž nevydržal, stále tam niečo prasklo

Nechcel som tu rozímať, ale vás o niečo poprosiť. Pevná vidlica (priemer cca 25,5, krk 150mm, noha 400mm - ak by bolo viac druhov) má vydratý závit a predstavec je ohnutý, prevdepodobne aj rajdy. Či by mi to niekto nevedel tieto tri veci poskytnúť za lacný peniaz ak to niekomu len zavadzia v garáži. Len nech je to rovné, kľudne aj doškriabané, lakovanie bude samozrejmosť. Ostatné diely budem musieť kúpiť čisto nové, ale to bude za babku Napíšte, dik.

Poznate tie staré brzdy (ako sa volaju, to neviem) bude možné tam namontovať klasické V-čka? Buď lacné, alebo tam šupnem niečo ako alivio alebo deore. Robil to už niekto?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up