lapierre tecnic 700

najskor na liptovskom vyjazde sa mi zohla a praskla patka na rame, dost problem vlozit tam koleso.
doma som to strcil do zveraka a vyrovnal ... moc rovne to teda nie je, ale koleso tam vojde a dokonca to i dobre radi. Samozrejme najskor som na to tyzden brutalne nadaval, ze ako je mozne ze sa vymenitelna patka nezohla alebo nepraskla, ale problem bol inde Ked som bike rozoberal tak vzal otec koleso do ruk parkrat s nim otocil, drzal v ruke, buchal o zem (klasika nuda s kolesom v ruke) a vtedy mu uprel zrak na zohnuty spic, ktory bol sice cely, na zaciatku a na konci genialne rovny, len v strede bol obluk o polomere tak 3 mm. Takze som usudil ze som nezachytil salter ale spic kolesa, cim mi koleso v momente s patky vyhodilo a patku o dany predmet ohlo.
patka.jpg

no a druha vec, obcas som pocul cinkajuci zvuk pri zabere lavou nohou, niekolkokrat vsetko rozobrane no na pricinu som neprisiel, ked som uz zacal citit i jemnucke trhanie klukou, uz som vedel ze je zle
mufna.jpg

teraz neviem co s tym ... oplati sa to dat zvarat, kupi to vobec niekto zvarane ci nezvarane ? a vobec ... zvladnu to tak aby neposkodili zavit, pripadne ked sa znovu vyreze zavit bude dostatocne pevny ? Ja uz mam objednany novy ram, no clivo mi je tento len tak vyhodit, (ci vyhodit bez podrobnejsieho devastuvujuceho zasahu )

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up