Ešte týždeň ostáva do uzávierky najnižšieho štartovného na 20. ročník AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly. Uzávierka je 24.05.2018 a dovtedy je potrebné mať aj uhradené štartovné. Aktuálny stav prihlásených je 380. Tak neváhajte a hláste sa... Ak máte záujem, môžete si z www.cyklotour.sk stiahnuť aktuálny bulletin a plagát podujatia.

V sekcii TRASY sme aktualizovali mapové podklady, profily a pribudli aj 3D náhľady na každú trasu. Pohľady z vtáčej perspektívy stoja za to Práce na trasách už nejakú dobu prebiehajú. Na našom facebooku Vám budeme prinášať aktuálne informácie o úpravách úsekov a aj o budovaní poslednej časti singletrailu Hlboké.

Radi by sme Vás pozvali už v túto sobotu 19.05.2018 na 2. ročník ŠKODA Dohňany Púchov Trophy maratónu, ktorý pripravujú naši priatelia z CK EPIC Dohňany a SPEKTRUM SZ Prosné. Podujatie je súčasťou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2018 a aj Slovenského pohára MTB XCM. V rámci tohto dňa prebehnú aj ďalšie preteky Detskej Považskej cykloligy. Tešíme sa na stretnutie v Dohňanoch.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up