Konecne sa mi podarilo prevetrat Silex. Ako biker, ktory v dospelosti nikdy nesiel na cestaku, musim povedat, ze je to parada, je to nieco uplne ine ako MTB. Nie je to ziadna ultralahka chutovka, skor mohutnejsi pracovny kon, ale dobre osadeny a je to presne to, co som hladal. Na vyjazdy cestou necestou, rodinne vylety (hlavne tahanie mojich 2 bab vo voziku), kratky svih po hradzi, zimny bike, mozno aj do prace, bude idealny. Budeme kamosi.
Geometria je super, podobna mojmu HT. Vysoka hlava,napriek povodnym obavam nie je ziadny problem, no pravdepodobne prehodim 1, mozno 2 podlozky, posed je zatial narychlo nastaveny. Co sa tyka 1x11, uplna spokojnost, radi krasne, bezi ticho, rozsah staci. Mechanicke brzdy prijemne prekvapili, aj ked potrebuju este zabehnut. Cakal som, ze budu daleko horsie.
Informacia pre modnu policiu: Kosik som slohol manzelke, zatial sa neviem rozhodnut ake tam dam.
Obrovska vdaka Turbi za ochotu a perfektny pristup! . Z obchodov, co dealuju Meridu sa mi ozvali len dvaja, a len Turbi bol ochotny poradit co sa tyka dostupnosti, spravnej velkosti a nezavazne naskladnit bike na vyskusanie. Za mna mozem len odporucat.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up