Máme deň po uzávierke najnižšieho štartovného a do štartu 20. ročníka AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly ostáva niečo vyše troch týždňov. Momentálny stav prihlásených je 958.

Prípravy trás bikemaratónu pokračujú. Dnes sme dokončili nový úsek singletrailu Hlboké Z čistinky pod Buroniou skalou sa na minulý rok kopaný singláč napojíte nie strmou zvážnicou, ale 250 metrovým chodníkom s piatimi klopenými zákrutami a jedným dvojprúdovým úsekom na predbiehanie Jemné úpravy 2 zákrut sme zrealizovali aj na minuloročnom úseku. Prosíme Vás, v zákrutách na týchto úsekoch zatiaľ nejazdite až na horný okraj, potrebuje to pár krát zmoknúť a sceliť sa. Ďakujeme za porozumenie. Upravený je už aj vymletý úsek na poslednom kilometri trás v Súľove, na ktorom bolo minulý rok pár úrazov a o meter sme rozšírili cca 200 metrový úsek, kde sa tesne pred cieľom stretávajú všetky trasy, takže bude dostatok miesta aj na predbiehanie. Práce budú samozrejme pokračovať aj na ďalších úsekoch trás. Máte sa na čo tešiť. Sledujte nás naďalej !

Už na budúcu sobotu 09.06.2018 Vás pozývame na 3.kolo Detskej Považskej cykloligy do Súľova. Trasy ani zázemie sa nemenia, tak sa opäť môžete tešíť na nádhernú scenériu na lúke pri Kolibe pod skalami.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up