Caute, robim si zimnu udrzbu na biku (Rock Machine Blizzard 27 - 90 2015) a ked to uz mam rozobrate, povedal som si, ze idem poriesit aj tu otravnu volu na zadnej stavbe.

Od pol-a som dostal nasledovnu radu ako na to:



tak som zadnu stavbu rozobral a vyzera to nejak tak ako na obrazku... len aby sme sa chapali, tie puzdierka su cisla 7 a 8 na prilozenom obrazku? a podlozky medzi vahadlom a loziskom je cislo 6? A nemala by tam byt este jedna podlozka aj na strane, kde je to puzdierko c.8? Lebo tam som nic nemal ( alebo mal ale pri rozoberani mi to vypadlo a niekde zakotulalo, ale to by som si asi vsimol...).

Ked som po rozobrati skusil vlozit puzdierka (7, 8 ) do vahadla (4) a do toho som vlozil osku (9) tak to ozaj malo volu ako hovado, tak predpokladam ze ak sa spravia tie puzdierka na mieru tak by to malo byt uz ok. Svokor je sustruznik ,tak by to mal zvladnut bez problemov.

Inak ako som pozeral tie loziska, tak sa uz dost zadieraju ( najazdene na biku mam cca 800 - 900km), budem asi menit aj tie, mate nejaku osvedcenu znacku alebo typ? Dik za kazdu radu, je to moj prvy full tak sa pre istotu opytam na kazdu blbost

Ahojte, mám rovnaký problém s vôľou v púzdrach z foto, podlložky ostali v zadnej stavbe pri ložiskách - rovnaký rám - Blizzard, ročník 2015.
Ako ste to nakoniec vyriešili?
20180701_114051.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up