Dnes sa mi stalo, že mi v balíku z tunajšieho e-shopu chýbala jedna vec.
Objednával som viac položiek.
Priložená fotka je od mtbikeru pred zabalením do krabice a jej odoslaním.

15330464571871359489578_5b606ecb27157.jpg

Preberal som to v obchodnom centre Tulip v MT na dodacom mieste Parcelshopu. Obsah zásielky som zbežne pozrel a preložil do pripravenej tašky, krabicu som roztrhal a zahodil hneď tam. Bol som pešo a balík som v rukách nechcel niesť. Až o päť minút som prišiel na to, že jednu dôležitú položku som tam nevidel.

Po príchode domov a po kontrole som zistil, že jedna položka - podsedlová brašňa Topeak - chýba. Tiež CO2-pumpa Weldtide mala roztrhnutý papierový okraj, no nič z nej nechýbalo.
Balík bol zvonku neporušený, prelepený štandardnou mtbiker páskou, ktorá poriadne držala (mal som so sebou vreckový nožík). Nepozeral som to však nejako dôkladne, možno tam bola aj iná páska rovnakej farby bez loga mtbiker. Isté však je, že krabičky s dušami - podľa fotky pôvodne stiahnuté spolu s brašňou vo fólii - boli uložené bez fólie voľne, nie ako ich zabalili v Hrádku. No napriek tomu bola krabica celkom tesno vyukladaná. Najmä však tam nebola brašňa!

Riešim to všetko aj s obchodom, zatiaľ je to čerstvé a p. Gombala mi poskytol fotografiu. Momentalne to vyzerá, že čierny peter je u mňa a oplačem 26€.

Poučte sa z mojej chyby. Prípadne napíšte, čo robíte pri prebierke balíkov vy, aby ste predišli takýmto nepríjemnostiam.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up