Občas už neviem čo si mám o tých stratosoch myslieť. Po poslednom update sú síce nastúpané výškové viac menej v zhode s Garmin Edge 800, ale pri rýchlejšom zjazde aktuálna výška neklesne na hodnotu aká reálne je. Vyšiel som napr. do 700 m.n.m., potom zjazd do 450 m.n.m. Hodiny ukazovali 550 m.n.m. Po ďalšom stúpaní pokračovali od tejto hodnoty, takže na ďalšom vrchole už hodnota nesedela a bola vyššia o tento rozdiel. Na obrázkoch to pekne vidno. Prvý zo Stratosu, druhý z Edge 800. Oba bez korekcií.

Kvôli ich pomaly vychádzajúcim updatom na International verziu som už prešiel na Stratosfied ROM, ktorá používa poslednú čínsku verziu a pridáva preklad + pár drobnosti ale ten FW stále nie je odladený tak ako by som si želal.

Takže ak sa niekto chystáte kupovať tak radím najprv prečítať tie linky čo dával na začiatku georgo21 na FB aj XDADevelopers a zvážiť, či ich ozaj chcete alebo priplatíte +/- 50E za Garmin VA3. Najprv som myslel, že mám chybný kus, ale podľa fór a FB je nás s týmito problémami oveľa viac. Už ma to prestáva celkom baviť tieto updaty ako na hojdačke a za seba poviem, že by som ich asi 2x nekúpil.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up