S tou vecernou som to prehnal, myslel som samozrejme popoludnajsiu.
Vsetci (dvaja) tu odo mna ocakavaju hodnotenie, tak som normalne v rozpakoch. Takze teda moje (subjektivne):
1. Príprava pri PID 93° (extrakcia 91 - 92°). Hustá silná chuť, v chuti jasná horká čokoláda ... ale nič viac, acidita v chuti nevýrazná.
2. Príprava pri PID 92° (extrakcia 90 - 91°). Hustá silná chuť, čokoláda sa viac-menej vytratila, acidita mierne výraznejšia, pribudla v nej nešpecifikovaná jemná ovocná chuť. Toto nastavenie mi chutilo viac.
Ešte doplním, že preinfúzia 3 - 4 bary po dobu cca. 5s.

Nadpriemerná káva, ale podľa mňa úroveň minuloročnej Mzungu nedosahuje. Btw, manželke nechutí, že je príliš "silná" (chuťovým profilom) - no čo, ženy, nevedia doceniť kvalitu ...

Tech. poznámka: Po čase používanie sa trochu "rozladil" údaj medzi PIDom a teplomerom v hlave, akoby sa hlava po čase menej nahrievala, ako na začiatku.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up