prispevok na ukazku toho, ako dohanam kalorie po prejazdenom vikende na cinskej "all you can eat" som bol na obede pondelok, ale niekedy tam skocime este aj stvrtok alebo piatok, podla chuti. Volakedy som si daval este viac, ale potom som mal problem vobec to v sebe udrzat a nevyklopit to uz pri plateni
prva je klasicka ostrokysla, no castokrat si ju dam az niekedy v strede medzi chodmi.
druhe su kridelka a stehienka v medovej omacke - moje oblubene. Ked mam niekedy chut len na ne, tak si naberiem 2-3 krat tolko.
tretie je tiez moje oblubene - mix hovadzich a bravcovych kuskov so zeleninou a k tomu skvele ryzove rezance. Na fotke to vyzera trochu plocho, no toto beriem ako hlavne jedlo a je to kopcom. obcas si dam na vrch este za hrst oliv.
Potom som mal este chut trochu zriedit to maso a dal som si zemiacky s trochou ryze a este tri stehienka k tomu.
Na zaver dezertik - naberackou si naberiem stavu v ktorej plava ovocie, a mam tak pitie zadarmo do tej stavy si dam vsak aj ovocie podla ponuky, casto maju ananas a pomaranc, v lete melon a jahody. Dal bych si aj zmrzku, no za cely cas co tam chodim ju mali len raz (Sanghai na Prievozskej v hoteli Astra). Takze na koniec vacsinou uz len chutna lekvarova rolada a mozem sa odgulat naspat do kanclu.
-ak bol fakt tazky vikend, tak uz o stvrtej som zase hladny nastastie to isti bufet dole, maju tam skvele lososove bagety

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up