...Skusal som v poslednej dobe viac OCDckovat, a vysledky ma prekvapili...
... ako keby sa tym distributorom utlacil stred a boky ostali volne, je to dost vidiet aj na bottomless pake, že extrakcia nie je rovnomerna ale zacina sa zbiehat viac po krajoch....a tak isto aj na puku som si vsimol kanaliky po krajoch... .
sypac Dobry postreh, toto som tvrdil uz davno na margo OCD . Nechcel som publikovat skor, kym sa niekto neopyta, aby som nikoho neurazil, ale mna tiez vysledky OCD-cka prekvapili, ako som pisal vyssie ...ale negativne! Aj som si to zdokumentoval. Vsimol som si totiz opakovane, ze extrakcia zacinala obvykle v 3 prudoch vo vrcholoch rovnostranneho trojuholnika, co nemoze byt nahoda (ked som si uz pripravil fotak na fotenie extrakcie, tak vtedy boli prudy 2). Chutovo tiez zle. Spravna extrakcia ma zacinat nahodne a zliat sa do jedneho prudu. Pomohlo, ked som kavu predtym (pred OCD-ckom) poriadne premiesal, potom uz ale OCD-cko nema ziaden zmysel, lebo kava je rozhrnuta do roviny tak ci tak, takze sa vlastne neuplatnuje. Za mna klasicke OCD , vyhodene peniaze. Nemal som moznost skusat jednobrity dizajn typu Pullman a pod., ten by mohol byt o nieco lepsi, kym ale brit nema hrubku zitelky, tak to nikdy nebude idealne.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádza žiaden komentár. Môžeš však zanechať Tvoj komentár.

Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up