Ahojte, prešlo pár rokov a prišiel čas na zmenu. Rozhodol som sa upgradnut svoju doterajšiu zostavu na novú a starú predať. Myslím si že niekomu ešte dobre poslúži ako slúžila mne. Objavením AdobeAE prestala stíhať.

V mid-tower bedničke FRACTAL ARC je osadená ATX základová doska ASUS M5A99X EVO R2.0. Na tej leží procesor AMD FX-8350 a vedľa držia pamäte RAM Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series. O obraz sa stará grafika SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST a celé napája to zdroj Corsair CX600.

Nebudem klamať, táto zostava nie je najmladšia ale tak isto nebudem klamať keď poviem že určite bude stačiť na kopu vecí čo bude nový majiteľ požadovať. Bola kupovaná primárne na strih a úpravu fotografií. Občas som sa na nej zahral BF4 a GTA5 ktoré išli na high cez 60 fps. Strih bez neročnejších efektov FHD ide plynule. Na úpravu v AdobeLR úplne v pohodičke a na grafiku v AdobeAI tiež bez problémov. AdobeAU tiež funguje plynule bez nejakých zložitejších efektov. CSko som na tom streamoval na 90 fps vo FHD. Stream isiel tiež v pohode.

Ja už som sa na tejto zostave trápil, AdobeAE to moc nedáva, motion grafiku tiež moc nemusí a color grading nieje úplne plynulý.

Detaily tu: https://docs.google.com/document/d/1ZBgiiV6bUrUbJs0al6QevqMNLGYnhpZAD30AcsioTIQ/edit?usp=sharing

Predstavujem si cenu okolo 450€

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up