Zdravim . Opat som teoreticky koketoval s trasou cesty hrdinov snp. Tentoraz je to verzia pre MTB, ktora najkratsou moznou trasou obchadza narodne prirodne rezervacie a parky:
Stebnicka Magura, Vysoky Vrch, Kloptan, Slovensky Raj, hreben Nizkych Tatier, Svrcinnik, Vysehrad, Strazov, Vapec, Slopy (Dobrovodsky hrad), Zaruby, Vapenna (Rostun), kusok Devinskej kobyly.
Ak sa nemylim (opravte ma), tu vsade bajkovanie nie je legalne. Mozno by som niekedy v buducnosti chcel kus trasy opat prebajkovat, tentoraz bez pocitu, ze som porusoval nejake zakony.

Zisla by sa mi rada slovenska znalych bajkerov, kde by sa dala trasa upravit, aby bola zaujimavejsia. Hlavne od Telgartu po Kremnicke Bane je to pre mna velka neznama. Scasti som sa tam snazil kopirovat trasu 1000 mil, aj tak sa mi tam zda privela cesty.

V M. Karpatoch som sa inspiroval obchadzkami z tunajsich tracklogov (Taricove Skaly, Skalnata, okolie Cermaka, Somar). Niektore miesta maju cosi do seba, mozno ich je aj skoda obchadzat. Na opacnej strane krajiny som zasa uprednostnil zborovsky hrad pred romskou osadou.

Tu je odkaz namoju naklikanu mtb verziu: https://mapy.hiking.sk/?trasa=pFiTn

Vytvorenie cmaps linku vzdavam, tracklog je taktiez v prilohe.
mtbchsnp.png
Este nejake ''teasre'' z minuleho roka na trase, mam vela videi, ale spracovat to do jedneho som sa este neodhodlal.

https://youtu.be/ya-tzJkRs2Y
https://youtu.be/1OV9-7MktYQ

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up