Tak sme to uspesne dali.
Nakoniec sa zisla partia cca 15 ludi, zo Slovenska som bol ako inak jediny...
Ranajky v cukrarni s fajnovym cajikom. Potom retro vlacik a stupanie do sedla na hranici vo vlhkom ocakavani burky.
Cez hranicu ma so slovenskym pasom nepustili, takze som pekne pockal. Ale mali aj jedlo, aj pitie, aj suveniry. A priplietol sa tam jednonohy Poliak, co si to na fatbajku putuje natazko po okolitych kontinentoch , takze sme mali o com podebatit.
Z hranice na Czeremchu okolo staruckej utulne (ale stale sa da v pohode pouzit na prespanie). Elektrika mala miestami co robit a vo vysledku som musel kvoli terenu aj tlacit. Vrcholove partie Czeremchy su bohuzial poznacene pritomnostou zberacov cucoriedok = bordel v podobe plastovych flias.
Z Ceremchy luxusny zjazd a ten slubeny trailik je nakoniec tiez preskumany. Krasne klesa cely cas do Stavneho, bol prerezany, ale nie tento rok, takze najme v uvode je dost vela napadanych stromov a je nutne prekladat, hoci 80% by asi slo bunny-hopovat. Po dvoch brigadkach s motorovkou by to bol luxusny pojazd karpatskym skoro pralesom, cely cas v miernom zjazde s par technickymi miestami, kde som preventivne radsej zosadol (bolo po dazdi a mokre kamene a drevo).

Kedze som nebol v Polsku, tak vo finale len mizernych 29km a cca 1900 vyskovych. Z baterky ostali 2/5

Fotoreport je obsiahly, tak mi majitelia s datovym limitom snad odpustia

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up