a .. z tohto si niekedy postavim dom. Murivo, resp. malta vydrzala pevne 700 rokov. Nebude to asi nic "extra" z Hornbachu :)

A dalsia cast .. pokracovanie. Heh .. 5 minut po starte ma dohnal mrak - rumburak a zacalo na mna asi tak 15 minut prsat. Bral som to samozrejme osobne, inak to neslo .. gpxko neskor.

Preskumal som divnu priamu asfaltku cez pole .. v polke som uz zacal tusit, co su to zac, tie domceky v pozadi a ze to nebude asi chatova oblast .. tusenie sa zmenilo v istotu, ked som dorazil k zavore, kde legitimoval auta typek v maskacoch. Moje chabe pokusy o moznostiach prejdenia do sedla mi odmaval , ze mam chybu v mapach. Nechcel som to zvalit na trionqa, tak som to zviedol na zlu mapu .. vsak vlastne vojenske veci na mapach velmi nebyvaju, az v poslednom case na OSM, ktoru zatial nepouzivam. Som konzervativny. To znamena, ze niekam dojdem a potom zistujem co a ako. Nie som predsa mrjac, nie ?

Presiel som ale vdaka nim cez zapadny cip planiny Koniar, a nebol to vobec zle .. oblast velmi pripomina Silicku planinu, alebo mozno skor vychodnu cas Plesiveckej .. co moze zaujimat Minikina.

edit: pridane gpx (koniec ako obvykle ustrihnuty, ale to je aj tak len asfalt)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up