Na Edge 530 uz nastastie tie zakladne veci opravili, cize uz v poslednej dobe mi nezamrzaju a nevypadavaju senzory napr. upload tiez ide. Takze aspon zaklad uz funguje. Od poslednej verzie (3.55) mi ale napr. zacalo vypadavat spojenie s telefonom. Posledne 3-4 vyjazdy pri kazdom jednom bol na zaciatku problem pripojit ho k telefonu. Posledny krat som ho dokonca pre istotu zapol uz doma a tam sa spojil v pohode, vyberiem bajk, nasadnem a zase to neslo. To som ho ani nevypinal medzitym, len sa sam dal do standby. Takisto pocas jazdy to obcas vyhodi ze stratil spojenie.

Dalsia vec Live Track - zena sa mi uz par krat stazovala, ze to neukazuje dobre kde som, zvycajne to bolo ked som siel v lese kde nieje vsade signal. Tak som si tam dal aj svoj mail nech to mozem pozret. Z poslednych dvoch jazd jedna bola super, druha ukazoval ze som na bielom krizi este ked som uz sedel doma. Ale toto je dost mozne ze suvisi s tym vypadavanim telefonu. Ale ked uz aj DC Rainmaker vravi ze im to nefunguje poriadne tak asi nieco na tom bude.

TrailForks funguje tiez tak vselijako. Ano, na mape pekne zobrazi traily. Ale ked som par krat chcel ze si teda najdem trail a nech ma k nemu odnaviguje tak to nikdy nefungovalo. Vyhladavanie ukazalo vzdy len dva tie iste traily hocikde som bol. Trosku az vtipne bolo ked mi to pri zastaveni napr. ako na prilozenej fotke (sorry za kvalitu) pise ze jazdim na Krasnanskom Traily ked som zrovna bol na cestaku popri Morave. Myslim ze s poslednym fw to uz pre zmenu ukazuje pri zastaveni mapku kde to odzoomuje asi tak ze vidno cele Karpaty. Take veci ako su tie ich metriky pre MTB to uz ani neriesim, ukazuje mi to ze bezne davam 5m skoky, a to myslim nedavam ani vo sne

Este co som si vsimol tak Strava Live Segments tam dost divoko skacu tie casy co priebezne ukazuje. Akurat co som dnes pozeral na fore Garminovom tak vraj na starsich (napr. 520) to fungovalo lepsie. Ale to moze suvisiet aj s tym ze celkovo presnost GPS je dost sklamanim, specialne v lese. A ano mam tam najnovsi FW aj na GPS chipsete. Akurat som si vsimol ze pred troma hodinami vysiel este novsi FW, tak idem skusit ten ci zase nieco opravili. Ale uz len to ze musim furt nieco riesit s tym a pozerat fora atd nezanechava velmi dobry dojem u mna z Garminu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up