Tak pridám niečo aktuálne:
Prvá fotka je z 1.1.2010 - je to bočný chodník okolo plota základne. Snaha dať tie stromy preč bola samému márna, pretože boli veľmi ťažké. Čo znamená, že ten kto ich tam dal sa s tým musel dobre narobiť.

Druhá fotka je z 3.1.2010 - je to to krátke klesanie k výhliadke na Kobyle. Bolo to tam len tak hodené, nasleduje zákruta. Vidieť stopy naľavo toho kto to tam dal.

Neschvaľujem takéto činy, ale na druhej strane ich chápem. Keď si niektorý akože cyklista myslí, že je majster sveta, tak sa asi aj tak správa. Podľa mňa na turistických chodníkoch majú prednosť turisti a nie cyklisti, z toho vznikajú konfliktné situácie, ktoré tí druhí riešia aj takýmto spôsobom. Veľmi často som svedkom toho ako nejakí ****** na turistickom značenom chodníku, si to dávajú dole kopcom pomedzi turistov. Vidia, že tam sú nejakí ľudia ale ani slovo nepovedia, aby sa im tí turisti, ktorí sú im chrbtom a nevidia ich, vyhli. Následne ich tí super bajkeri len tak tesne obídu (čudujem sa že do nich nevrazia) a sú z toho asi celý vzrušení Je asi ťažké pre niektoré individuá povedať niečo v tom zmysle, "s dovolením" (poprípade zazvoniť) obísť turistov a následne povedať "ďakujem".
Toto bolo bolo myslené len na tých pár výnimiek, pretože verím, že väčšina tunajších cyklistov (mtb či cesta) s tým nemá problém.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up