Dnes v Levockych vrchoch na hrebeni medzi Striebotnou horu a BIsarom ma obehli dvaja keketi ma kroskach. Tak som im v duchu zaprial vsetko najhosie, co ma vtedy napalo a isiel dalej. Rozmyslal som aj nad policiou, ale to nemalo zmysel, kedze kym by tu dosli, tak tych dvoch curakov by tam uz nebolo. Tak si idem dalej, a asi o kilometer neskor koho nevidim - zase dvaja keketi. Cudoval som sa, preco zastavili na takom divnom mieste v lese a boli bez prileb a jedna motorka nejak divne stala, ale ked som prisiel blizsie, tak to bolo hned jasne - mala odlomenu vidlu. Presiel som okolo nich a ked som mal signal, tak som zavolal na policiu (11:22). Zdvihla mi nejaka pani, tak jej hovorim, co sa stalo a kde som. Ok, ze kde budem, aby sa so mnou mohla stretnut policajna hliadka. Tak ze idem dalej po hrebeni a budem niekde nad Brutovcami. Pani, ze dobre, ze sa mi ozvu. Nad Brutovce som dosiel cca za 25 minut a cakal som. O 12:00 mi zavolal vyslovene nejaky ujo z Policie Levoca:

- Dobry den, to vy ste ohlasoval tych motorkarov?
- Ano
- A vy ste este tam?
- Nie, som tak 20 minut od nich.
- Lebo mi tak skoro nemoze.
- No maju rozbitu motroku, takze tak skoro asi neodidu odtial. Ako dlho asi?
- Ta dlho.
- Ja mam relativne cas, mozem pockat.
- Ja mam iba jednu hliadku (!!!!!!!!), a oni su teraz na vyjazde, a tak skoro nepridu.
- Jaj aha.
- Takze asi nic z toho.
- No asi nie.
- Tak dovidenia.
- Dovidenia.

Tak som si vduchu pomyslel "Pomahat a chranit" a isiel som sa dalej tulat po okoli.

Co ma ale zarazilo, ze nebolo ziadne "prepacte, ze vam nepomozeme", alebo aspon "dakujeme, ze ste zavolali". Co ma ale zarazilo este viac je, ze Levoca ma len jednu policajnu hliadku(?) Ale vzhladom na dnesne kauzy, je to v podstate v pohode.

Okolo 13:00 som ich, resp. jeho (jednu motorku) uz zase pocul prehanat sa nad Brutovcami, kde som cakal na policiu. Takze tak...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up