s tymto svetlom jazdim uz par rokov, ale chcel by som uz nieco lepsie. svieti dost bodovo, stred prepaleny a ostatne miesta slabo vidiet. kablik som uz trikrat utrhol a powerbanka vazi 500 gramov, ktoru vozim na sebe. cele zle taketo riesenie. chcel by som vykonne svetlo bez kablikov, v ktorom sa daju menit clanky 18650.

mam doma 2 clanky 18650 2600 mAh, nabijacku na tieto clanky a chcem si kupit aj celovku na 18650. takze po precitani tohto fora mi ako najlepsie riesenie vychadza Fenix BC30 s vymenitelnymi clankami 18650 a dokupenim napriklad 6 ks 18650 Panasonic 3400 mAh. kombinacia Fenix BC30 s celovkou bude do lesa asi paradne svietenie co poviete?

a kedze sa mi nechce zakazdym prehadzovat uchyt svetla z jedneho bicykla na druhy, tak rozmyslam kupit este druhe svetlo Fenix BC25R, ktore by som pouzival ked pojdem na jazdu po ceste alebo len tak po meste. nerad by som oslnoval ostatnych so svetlom BC30. obidve svetla Fenix pouzivaju rovnaky uchyt takze by som tie svetla mohol pouzivat na oba bickyle podla potreby.

alebo mi viete podarit nieco lepsie?

najidealnejsie by pre mna bolo iba jedno svetlo typu Fenix BC135R, ktore neoslnuje. len sa nedaju menit baterie, co je velka skoda.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up