Aj tak tu jedna vec nesedí. MichalJ. Odvolávaš sa na strava suport. Že je potrebné s ním súhlasiť. Teda by malo byť potrebné súhlasiť aj s tým, že je podľa strava suport hodnoty skóre Relative Effort možné porovnávať vynaložené úsilie v tréningoch športovcov medzi sebou. Z toho potom vyplýva, že pri výpočte skóre sa neberie do úvahy rozdielne nastavenie zón. U každého je iné.

robost. Ten stredný obrázok s nastavením na efekt si trocha prehnal. Z 5 pri pulze 121. Ja mám nastavené Z 5 pri 174 a maximálku 180. Len tak pre zaujímavost. Aký si nameral maximálny pulz. V tréningoch, pretekoch alebo na testoch.

Mám na mesiac zaplatený rozšírený balík tak skúšam za ten čas nazbierat čím viac bodov v jednom tréningu. A ,,na vine,, je aj vhodné počasie, babie leto. Už to ale končí. Teraz bol zrejme posledný víkend s možnosťou viac hodinových tréningov vonku. Začínam trénovat opäť podľa výkonu.

Včera mi strava vypľula takéto pulzové čísla. Takmer celý tréning bol v hornej polovici Z 4. Priemerný pulz 167. 93 % z maximálneho.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up