ale teplo je len druhotny faktor, primarny je strata tekutin a nou sposobeny nizsi objem krvi v tele. Samozrejme stracas menej tekutin ako v 30 stupnoch, ale za 5 hodin urcite vypotis viac ako jeden liter.

Strata tekutín. Na pulz 169, 170 čo sa potom už počas tréningu nezvyšovalo som sa dostal po 15 minútach. Kvôli dehydratácii to zrejme tiež nebolo. Nech už bol pulzový drift - vysoké pulzy v 5 hodinovom tréningu v Z 4, v 6:30 a 8:30 hodinových tréningoch tesne pod Z 4 spôsobený hocičím - nemení to nič na tom, že to bolo hrozné, dlho trvajúce utrpenie. A že MichalJ ty v takomto niečom nevidíš nejaký zmysel to je v poriadku. Podstatné je, že v tom vidia zmysel tí ktorí takéto veci robia. Hľadajú limity fyzických aj psychických schopností ľudského tela, ...
Teraz mi napadlo, že pulzový drift - vysoké pulzy nebol spôsobený ani jednou z tých troch vecí čo si spomenul: dehydratácia, prehrievanie a zdravotný problém. Pri tomto 2:08 hod. tréningu som nebol ani dehydrovaný, nebol som prehriaty a nemal som žiadny zdravotný problém. Bol spôsobený veľkou superkompenzáciou.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up